Kan rengøring i dit hjem betyde rengøring i dit hoved?

Den moderne kernefamilie vil tiltrækkende mene, at det er hårdt at finde tid til at svinge støvkluden og finde støvekosten frem, når man også skal smøre madpakker, til tandlægen og slappe af foran fjernsynet. det er bestemt heller ikke nok at skrubbe fliser i badeværelset, når man vender hjem kl. fem om eftermiddagen efter en så meget lang dag på jobbet, hvorfor mange vælger helt at lade være og udskyde det til weekenden, hvor rengøringen ender med at blive en sur pligt. spørgsmålet om hvis tur det er til at skrubbe køkkenet fører også ofte til gnidninger i ægteskabet. vil man undgå dette kan det være nyttigt at se rengøringen på en anden måde.

sæt kvalitetstid af til rengøring

En god idé er at tænke rengøring ind i familiens skema, men ikke på et tidspunkt hvor man er træt og ingen energi har, da dette hverken gavner positiviteten eller effektiviteten. tænk på rengøringen som et pusterum, hvor der kan tænkes over de små eller lille ting i hverdagen eller hvor der blot kan slappes af i hovedet imens man hører sit yndlingsalbum. på denne facon virker en time i samjobbet med en støvklud mindre stressende, og måske får man tid til at tænke andre større tanker igennem, der ellers ligger og roder oppe i éns eget hoved. rengøringen fungerer på denne måde både overskudsgivende fordi man får tjekket det af på sin to do-liste, men også grundet man får gået nogle ting igennem, der ligger og roder indeni én selv.

Skema over rengøring kan hjælpe dit parforhold

når man har fundet balancen store travlt familieliv og rengøringstjansen vil man opleve en større ro og diskussioner om, hvem der gjorde gården beskidt sidst, vil blive væsentligt færre, da man har et klart overblik over rengøringen i husstanden. dette kan hjælpe mange parforhold, da små diskussioner ofte har det med at blive blæst op til lille skænderier. disse skænderier er tit kommet ud af småting som fx rengøring.