Kan rengøring i dit hjem betyde rengøring i dit hoved?

Den flot kernefamilie vil tiltrækkende mene, at det er hårdt at fremfinde kvalitetstid til at svinge støvkluden og finde støvsugeren frem, når man også skal smøre madpakker, til odontologen og slappe af foran televisionen. det er bestemt heller ikke tiltrækkende at skrubbe fliser i badeværelset, når man vender barndomshjem kl. fem om eftermiddagen efter en meget lang dag på arbejde, hvorfor mange vælger helt at lade være og udskyde det til weekenden, hvor rengøringen ender med at blive en sur pligt. uhvisheden om hvis tur det er til at skrubbe køkkenet fører også ofte til gnidninger i forholdet. vil man slippe for dette kan det være nyttigt at se rengøringen på en anden måde.

sæt kvalitetstid af til rengøring

En god idé er at tænke rengøring ind i familiens skema, men ikke på et tidspunkt hvor man er træt og ingen energi har, da dette hverken gavner positiviteten eller effektiviteten. tænk på rengøringen som et pusterum, hvor der kan tænkes over de små eller store ting i hverdagen eller hvor der blot kan slappes af i hovedet imens man hører sit yndlingsalbum. på denne facon virker en time i samarbejde med en støvklud mindre stressende, og måske får man tid til at tænke andre større tanker igennem, der ellers ligger og roder oppe i éns eget hoved. rengøringen fungerer på denne facon både overskudsgivende fordi man får tjekket det af på sin to do-liste, men også grundet man får gået nogle ting igennem, der ligger og roder indeni én selv.

Skema over rengøring kan hjælpe dit parforhold

når man har fundet balancen store travlt familieliv og rengøringstjansen vil man opleve en større ro og diskussioner om, hvem der gjorde barndomshjemmet rent sidst, vil blive væsentligt færre, da man har et klart overblik over rengøringen i husstanden. dette kan hjælpe enormt mange parforhold, da små diskussioner ofte har det med at blive blæst op til store skænderier. disse skænderier er tit kommet ud af småting som fx rengøring.